Στο τραπέζι το πρόβλημα των κλοπών αρδευτικών συστημάτων των αγροτών

Σύσκεψη με την Αστυνομία θα έχει ο Καράογλου


ΕΛΛΑΔΑ
4:14
14/01/2014
Στο τραπέζι το πρόβλημα των κλοπών αρδευτικών συστημάτων των αγροτών
1
loading

Σύσκεψη με αντικείμενο το μείζον πρόβλημα της κλοπής αρδευτικών συστημάτων από αγνώστους, που πλήττει τους αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα, θα συγκαλέσει το προσεχές διάστημα, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ο αρμόδιος υπουργός, θεόδωρος Καράογλου, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η δρομολόγηση άμεσης λύσης στο πρόβλημα, όπως επισήμανε ο κ.Καράογλου, στη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης, που είχε στο δημαρχείο Θέρμης, με αντιπροσωπεία αγροτών από την ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καράογλου παρέλαβε από την αντιπροσωπεία των αγροτών υπόμνημα με τα αιτήματά τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα το μεταβιβάσει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Ξέρω πως πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν παραμένουν ανοικτά, γι' αυτό και δεσμεύομαι να μεταφέρω τις δικαιολογημένες ανησυχίες σας στην κυβέρνηση [...] για την οποία η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας στη Μακεδονία και τη Θράκη αποτελούν κορυφαία πολιτική επιλογή. Όσον αφορά στο ΥΜΑΘ να είστε βέβαιοι ότι έχετε πλέον έναν πολύτιμο αρωγό και συμπαραστάτη στο μέτρο των δυνατοτήτων μας», υπογράμμισε ο υπουργός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar laros

    Ελέγξτε τις επιχειρήσεις εμπορίας παλαιων μετάλων τα βόρεια σύνορα και τους γνωστούς καταυλισμούς !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει