Για παραπληροφόρηση στην υπόθεση του Β. Δημάκη κάνει λόγο η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα περί άρνησης της μεταγωγής του από τις φυλακές Γρεβενών»


ΕΛΛΑΔΑ
3:53
09/05/2020
Για παραπληροφόρηση στην υπόθεση του Β. Δημάκη κάνει λόγο η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής
2
loading

Για παραπληροφόρηση, σκοπιμότητα και για ισχυρισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάνει λόγο ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «άρνηση» της μεταγωγής του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη από τις φυλακές Γρεβενών στον Κορυδαλλό.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ελήφθη η απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών Γρεβενών για τη μεταγωγή του κρατουμένου, έχει ήδη υπογραφεί η απόφαση και διατάχθηκε κατ' εξαίρεση μεταγωγή του κρατουμένου, η οποία θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που επικαλούνται ότι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής «αρνείται» τη μεταγωγή του κρατουμένου Δημάκη Βασιλείου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

- Με οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, ελήφθη προφορικά, διά περιφοράς, η Απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών Γρεβενών για τη μεταγωγή του κρατουμένου,

- Η Απόφαση, αφού υπογράφηκε στη συνέχεια, όπως προβλέπεται, από τα μέλη του Συμβουλίου, υποβλήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής την 06-05-2020,

- Ακολούθως από τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής υπογράφηκε και διατάχθηκε - κατ' εξαίρεση της συνήθους διαδικασίας μεταγωγών - η έκτακτη μεταγωγή του κρατουμένου στον Κορυδαλλό, η οποία και θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ισχυρισμοί που διακινούνται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιοι συγχέουν την πραγματικότητα με τη σκοπιμότητα. Την ενημέρωση με την παραπληροφόρηση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar alex-george

    Μια παραπληροφόρηση είστε οι ίδιοι. Αφήστε τον Βασίλη να παρακολουθήσει τα μαθήματά του ρε, τι σας ζημιώνει αυτό; πόση κακία πια!

  2. avatar ΝΔ – χούντα ένα τσιγάρο δρόμος

    Ακόμα δεν καταλάβατε πως έχουμε χούντα?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει