Ένα συγκλονιστικό μήνυμα ενότητας και μάλιστα μέσα στον μεγαλύτερο πόνο της, αυτόν του χαμού του πατέρα της, έστειλε κατά τη διάρκεια της κηδείας του η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη.

Η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη αποχαιρέτισε τον πατέρα της αλλά και τον Γιώργο Ξυλούρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό», καλώντας όπως μεταδίδει το cretapost. gr την ανωγειανή κοινωνία να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη.

Τα λόγια της κόρης του Λευτέρη Καλομοίρη

«Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ για να τιμήσει τον πατέρα μου. Τον Ντελικάνη μας. Έναν άνθρωπο που από το υστέρημά του μας μεγάλωσε αλλά και συμμετείχε πάντα στις χαρές και τις λύπες του χωριού.
Αλλά σήμερα δεν θρηνούμε μόνο τον πατέρα μου. Χάθηκαν δύο ψυχές και θρηνούμε και για τις δύο. Ο Θεός να δίνει δύναμη και στις δύο οικογένειες να αντέξουν τον πόνο και να προχωρήσουν ώστε όλα να τελειώσουν εδώ.
Ο πατέρας μου ήταν μερακλής, γλεντζές, αγαπούσε τη ζωή και την παράδοση. Έτσι Θέλω να τον αποχαιρετήσετε απόψε όλοι σας. Με τραγούδια και μαντινάδες.
Πατέρα μου καλό ταξίδι».

Στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής οι Ανωγειανοί αποχαιρέτησαν τη Δευτέρα (4/5) τον Λευτέρη Καλομοίρη με τραγούδια και μαντινάδες.

Σπαρακτική η μαντινάδα του γιου του 63χρονου – Λίγες ώρες μετά το φονικό

Λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό, ο γιος του Λευτέρη «αποχαιρέτησε» με μία μαντινάδα τον πατέρα του, αναρτώντας την στα social media.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Ότι αξίζει δε μπορεί
Ο χρόνος να το θάψει
Θα ‘ρθει καιρός που Η φλόγα ντου
στον ουρανό θα λάμψει,
Καλό ταξίδι πατέρα

Ο καυγάς στο καφενείο βάφτηκε με αίμα

Βάσει πληροφοριών του cretapost, όλα συνέβησαν στις 10 περίπου το βράδυ του Σαββάτου όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο καφενείο του Περαχωρίου Ανωγείων.

Οι δύο οικογένειες τις τελευταίες ημέρες είχαν μία διαμάχη για τα μιτάτα τους με αποτέλεσμα γρήγορα ν’ ανάψει ο καυγάς και οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Δυστυχώς, η έντονη λογομαχία πήρε ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις όταν πάνω στον καυγά βγήκαν και τα όπλα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί πρώτος ο Λευτέρης Καλομοίρης και στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης.

Όταν βγήκαν τα όπλα, ένας 30χρονος που βρισκόταν στο καφενείο επιχείρησε να τους χωρίσει ωστόσο τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι.