Έως 15 Ιανουαρίου οι εκθέσεις αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων

Εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης


ΕΛΛΑΔΑ
20:01
16/12/2013
Έως 15 Ιανουαρίου οι εκθέσεις αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων
1
loading

Έως τις 15 Ιανουαρίου θα πρέπει οι υπηρεσίες του Δημοσίου να ετοιμάσουν τις εκθέσεις αξιολόγησης όλων των υπαλλήλων τους, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στην εγκύκλιο επισημαίνεται ότι «η αδικαιολόγητα μη έγκαιρη σύνταξη ή η σύνταξη μεροληπτικής έκθεσης αξιολόγησης ή η σύνταξη έκθεσης με κρίσεις ή χαρακτηρισμούς που δεν εξειδικεύονται με αναφορά συγκεκριμένων στοιχείων, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα».

Επίσης, προστίθεται ότι «για την αξιολόγηση ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών -πλην των εκπαιδευτικών λειτουργών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης- και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οι εκθέσεις συντάσσονται τον Ιανουάριο κάθε έτους για τους υπαλλήλους όλων των κατηγοριών, με εξαίρεση τους υπαλλήλους της κατηγορίας ΥΕ, για τους οποίους συντάσσονται κάθε δύο χρόνια».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Gabriel

    Ποιες αξιολογήσεις μωρέ και πράσινα άλογα... Αφού ο κομμουνιστής καπιταλιστής μας λέει συνέχεια πως το ελληνικό δημόσιο δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι και πως ξεχειλίζει από παραγωγικότητα. Είδατε εσείς καμία άλλη χώρα να κάνει αξιολόγηση στους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα της? Τόση πρωτοπορία δεν θα μπορέσει να την αντέξει η χώρα μας...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει