Ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και ο νέος πρεσβευτής του, Στέλιος Παρλιάρος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν τις ελπίδες των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Μαζί σχεδίασαν μια ιδιαίτερη κούπα, που φέρει την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου. Μέσα στην κούπα ο γνωστός σεφ μοιράζεται με όλους την προσωπική του συνταγή για το πιο απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας που έχουμε γευτεί, γραμμένη σε χαρτί από πάπυρο.

Πρόκειται για ένα δώρο που θα δώσει χαρά και σε περισσότερους ανθρώπους πέρα από τον παραλήπτη του…

Τη συλλεκτική κούπα θα βρείτε στα bazaar και στα γραφεία του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καθώς και στα καταστήματα του κ. Παρλιάρου, στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά. Η τιμή της είναι 12 ευρώ.

Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες παιδιών, κάνοντάς τα να ξαναπιστέψουν πως όλα στη ζωή είναι πιθανά, ακόμη και το να γίνουν καλά!

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη δράση του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα www.makeawish.gr και να δείτε το ενδεικτικό βίντεο με την πραγματοποίηση ευχής της μικρής Χριστίνας, που ήθελε να γίνει μπαλαρίνα…