Με σκοπό τη συμβολή στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid 19, η εταιρεία Interbus AE  αποφάσισε να δωρίσει  στην Ο.ΣΥ ΑΕ, τον ΟΑΣΘ, τη ΣΤΑΣΥ (Μετρο, ΗΛΠΑΠ, ΤΡΑΜ)  εξοπλισμό ατομικής προστασίας για τους οδηγούς και τους τεχνικούς των οργανισμών.

Η Interbus AE, έχει σταθερή, μακρόχρονη, αποδοτική και επωφελή συνεργασία με τους Οργανισμούς των αστικών συγκοινωνιών και μέσων σταθερής τροχιάς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και θέλει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των εργαζομένων των αστικών συγκοινωνιών.

Η δωρεά αφορά 17.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας.

Με την απόφαση της αυτή η Interbus εκφράζει  την επιθυμία της να σταθεί στο πλευρό των οδηγών, τεχνικών και των εργαζομένων στους οργανισμούς των αστικών συγκοινωνιών,  οι οποίοι υπερβαίνουν τον εαυτό τους και εκθέτουν την υγεία και την ασφάλεια τους σε κίνδυνο, προσφέροντας πολύτιμη υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και γνωρίστε το έργο της Interbus στο interbus.gr.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.