Καταγγελίες ότι 3 άντρες επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του έναν 32χρονο άνδρα που κατοικεί στο δήμο Νέστωρος χωρίς τη θέλησή του έκανε συγγενικό του πρόσωπο προχθές στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 3 άνδρες τον έβαλαν με το ζόρι στο αμάξι, το οποίο οδήγησε ένας εξ αυτών και οι άλλοι δύο επιβιβάσθηκαν σε διαφορετικά αυτοκίνητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν ένα από τα τρία αυτοκίνητα στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, έξω από την Τρίπολη και σε έλεγχο που έγινε στον 41χρονο οδηγό του -που κατοικεί στην Αθήνα- βρήκαν και κατέσχεσαν ένα εύχρηστο πιστόλι 22mm με πέντε σφαίρες, για το οποίο δεν είχε άδεια.

Έτσι τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και ο καταγγέλλων είπε ότι ήταν ένας από τους 3 δράστες.

Προχθές το βράδυ, ο 32χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το συγγενικό του πρόσωπο και τον ενημέρωσε ότι επέστρεψε στην οικία του, είναι καλά στην υγεία του και για το συμβάν στην Υ.Α. Καλαμάτας κατέθεσε ότι οι 3 δράστες του ήταν άγνωστοι, χωρίς την θέλησή του τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει, ενεργώντας για λογαριασμό γνωστού του ατόμου, με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές και τον οποίο δεν κατονόμασε. Τον οδήγησαν στην Αθήνα και όπως ανέφερε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του οδηγού με το άγνωστο άτομο, τον επέστρεψαν στην οικία του.

Ο συλληφθείς μετά τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή.

Η έρευνα για την ανακάλυψη των λοιπών δραστών συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.