Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τη γυναίκα από τη δομή της Ριτσώνας που βρέθηκε θετική τον κορονοϊό

Ιχνηλατούνται οι επαφές - Αρνητικό στο τεστ κοντινό της πρόσωπο


ΕΛΛΑΔΑ
19:31
31/03/2020
Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τη γυναίκα από τη δομή της Ριτσώνας που βρέθηκε θετική τον κορονοϊό
2
loading

Στην περίπτωση της γυναίκας από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Ριτσώνας που γέννησε την Κυριακή σε νοσοκομείο της Αθήνας και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της επιδημίας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας τόνισε ότι φιλικό πρόσωπο της γυναίκας που μένει μαζί της εξετάστηκε για τον ιό και βρέθηκε αρνητικό.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε αναλυτικά:

«Σχετικά με την αλλοδαπή γυναίκα η οποία προσήλθε σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας για τη διαδικασία του τοκετού, και διαβιούσης σε δομή φιλοξενίας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ιχνηλατεί ήδη όλες τις επαφές του κρούσματος εντός των προηγουμένων ημερών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των διαμενόντων και των εργαζομένων.

Επισημαίνεται ότι εξετάστηκε και φιλικό πρόσωπο υψηλού κινδύνου έκθεσης, το οποίο συγκατοικούσε με τη γυναίκα, το οποίο σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου δεν είναι φορέας του ιού».

Σημειώνεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης για το βρέφος, ενώ στη δομή έχουν μεταβεί κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την ιχνηλάτηση των επαφών του ζευγαριού.

Εξετάζεται δε αν η γυναίκα κόλλησε τον ιό στη δομή ή μετά τη μετάβασή της στο νοσοκομείο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar …… ..

    Το συμπέρασμα ότι είναι το 1ο κρούσμα είναι ψευδεπίγραφο. Βέβαια με 21+11 μύρια ευρώ, ότι θέλεις θα σου σερβίρουν. Έχουν κάνει καμιά (έστω) δειγματοληψία στις παράνομες (άνω των 10 ατόμων) συγκεντρώσεις των [...] ;;; OXI !!! Εδώ οι μισοί βήχουν σαν φυματικοί και εμείς κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Εκτός και αν ενδόμυχα η ΝΔ θέλει να κολλήσουν όλοι και….όποιος αντέξει !!!!

  2. avatar Εμ…στην δομη…την πηγατε…

    ...5αστερο ζητησε σε δομη την στειλατε να ζηση τον ..ερωτα της!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει