«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, καλώ τους Αθηναίους να με στηρίξουν», τόνισε μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Γιώργος Καμίνης που χθες γιόρτασε την υποψηφιότητά του, είπε: «Παραλάβαμε ένα δήμο με διάφορα προβλήματα. Δεν είμαι αυτός που θα πω ότι όλα σε αυτή την πόλη είναι τέλεια. Έχουμε ελλείψεις και στον καθαρισμό και παντού. Την κρατάμε την πόλη στο μέτρο του δυνατού καθαρή».

Και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν, λέγοντας: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άστεγοι, μετανάστες λιμοκτονούν είναι φυσικό να παρουσιάζεται μία εικόνα που δεν μας κολακεύει. Ο δήμος κάθε μέρα παλεύει».

Υποστήριξε πάντως ότι: «Το κέντρο έχει βελτιωθεί αισθητά. Η εικόνα της πόλης και με τα κλειστά μαγαζιά και με τα καμένα, δίνουν μια εικόνα, κατάπτωσης στην πόλη. Είναι μια εικόνα που προκαλεί αλγεινή εντύπωση αλλά να λάβουμε υπόψη ότι πολλά μαγαζιά κλείνουν. Με την οικονομική ανάκαμψη η πόλη θα φωτιστεί περισσότερο». Και τόνισε: «Ο δήμος κρατάει την πόλη όρθια με 60% λιγότερους πόρους και το 1/3 των εργαζομένων».

«Να δούμε τη μετά το μνημόνιο εποχή», είπε ακόμη ο κ. Καμίνης τονίζοντας ότι «οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα θέλει να στηρίξει, είναι ευπρόσδεκτο, εγώ πάντως, παραμένω ανεξάρτητος».