Στην διάψευση δημοσιευμάτων που αναφερόταν σε μεγάλες συγκεντρώσεις πολιτών χθες Κυριακή σε παραλίες της Κισσάμου, προχώρησε σήμερα με γραπτή του δήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας, «κατόπιν δημοσιευμάτων που αναφέρονταν σε παρατήρηση μεγάλης συγκέντρωσης κοινού σε παραλίες της Κισσάμου, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, επικοινώνησε σήμερα, Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, με τις αρμόδιες Λιμενικές Υπηρεσίες και ενημερώθηκε σχετικά.

Από τους επί τόπου ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από το Λιμεναρχείο χθες, Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020, προέκυψε ότι η παρουσία κοινού στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου ήταν μηδενική, ενώ σε Ελαφονήσι και Φαλάσσαρνα παρατηρήθηκε μονοψήφιος αριθμός επισκεπτών. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση. Κάθε άλλη πληροφορία κρίνεται αναξιόπιστη και δημιουργεί αρνητικές και λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες δεν χρειάζονται αυτή την κρίσιμη περίοδο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.