Άλλο ένα θύμα από τον φονικό κορονοϊό, καταγράφεται στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 93χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έδινε μάχη για τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα.

Η γυναίκα προερχόταν από την Ηλεία ως επαφή με τους εκδρομείς στους Αγίους Τόπους.

Σύμφωνα με το τοπικό thebest.gr, η γυναίκα νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αφού είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό ενώ έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε βηματοδότη, ενώ είχε σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα. «Κόλλησε» και κορονοϊό και κατέληξε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους δέκα.

Ο ο λοιμωξολογός του ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός μίλησε στο τοπικό site και ανέφερε ότι η γυναίκα νοσηλευόταν επί μέρες στην μονάδα όπου βρίσκονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού και κατάγεται από την Ηλεία.

Έδειξε κάποια σημεία βελτίωσης αλλά σήμερα κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σύνθετα προβλήματα υγεία και έφερε βηματοδότη.

Νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 31 και συνολικά οι περιπτώσεις του Covid-19 είναι 495.

Ογδόντα τέσσερις εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 90 νοσηλεύονται και 20 είναι διασωληνωμένοι.

Επιπλέον έκανε γνωστό ότι τρεις άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 24 ώρες από τον κορονοϊό. Οι δυο από αυτούς στην Αθήνα και ο τρίτος στην Κοζάνη.