Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις αναστέλλονται λόγω κορονοϊού

Οι ανακοινώσεις από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής


ΕΛΛΑΔΑ
15:16
13/03/2020
Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις αναστέλλονται λόγω κορονοϊού
loading

Σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει ότι αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του (συναυλίες, παραστάσεις, εργαστήρια, αθλητικά προγράμματα, ξεναγήσεις) για δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2020. Επίσης, κλείνει η παιδική χαρά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Το ΚΠΙΣΝ παρακολουθεί πολύ στενά τις οδηγίες και τις εξελίξεις, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του. Θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα αν υπάρξουν οδηγίες από τα αρμόδια υπουργεία.

Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Παράλληλα, στο πλαίσιο των νέων προληπτικών μέτρων που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας και περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- την αναστολή λειτουργίας των θεάτρων για 15 ημέρες, και σε συνέχεια της από 12-3-2020 ανακοίνωσης της ΕΛΣ, η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αναστέλλει τις παραστάσεις της, έως και τις 27 Μαρτίου 2020.

Τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις που αναστέλλονται, σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους ή τη μεταφορά των εισιτηρίων.

Το τηλεφωνικό κέντρο των Ταμείων της ΕΛΣ είναι: 2130885700 (καθημερινά 09.00-21.00).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει