Η πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ενημέρωσε μέσω νέας ανακοίνωσής της ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κρούσμα κορονοϊού, κάτι που σημαίνει ότι το ίδρυμα θα λειτουργήσει αύριο κανονικά.

Η ανακοίνωση της πρυτανείας αναφέρει: «Το πανεπιστήμιο από αύριο 6 Μαρτίου λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας».

Υπενθυίζεται ότι, πριν από κάποιες ώρες το Πάντειο Πανεπιστήμιο είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε πως το ίδρυμα θα κλείσει αύριο 6 Μαρτίου και το Σάββατο 7 Μαρτίου λόγω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει σε απολύμανση.

Όπως είχε αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρύτανις του πανεπιστημίου, Ισμήνη Κριάρη, η απόφαση λήφθηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς εξετάζεται η περίπτωση κρούσματος. Πρόκειται για αλλοδαπή καθηγήτρια που συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο, αφρικανικής καταγωγής, η οποία εμφάνισε πυρετό.