Συνεχίστηκαν για άλλη μία Κυριακή οι επιχειρήσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

Οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Καθαριότητας με πέντε μεγάλα μηχανικά σάρωθρα και αντίστοιχα πλυστικά μηχανήματα σκούπισαν, καθάρισαν κι έπλυναν μεγαλύτερους και μικρότερους δρόμους σε Γουδή και Αμπελόκηπους.

Το χαρακτηριστικό αυτών των Κυριακάτικων  δράσεων είναι ότι γίνονται με μεγάλες τεχνικές δυνάμεις σε λίγες ώρες και σε περιοχές που κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τις εργάσιμες μέρες και ώρες εξαιτίας της παρουσίας μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων και της αντίστοιχης κυκλοφοριακής επιβάρυνσης.

Η αρμόδια Διεύθυνση έχει προγραμματισμό αντίστοιχων παρεμβάσεων  για όλες τις επόμενες Κυριακές, ανεξάρτητες πάντοτε από το καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας στις 129 γειτονιές της Αθήνας το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς με στόχο της βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών.

«Μπορείς να κερδίζεις αγώνες όταν η ομάδα είναι συντονισμένη και αποφασισμένη. Η ομάδα της καθαριότητας του δήμου κερδίζει το παιχνίδι και μαζί της το κερδίζουν όλοι οι Αθηναίοι, κάθε μέρα, κάθε Κυριακή. Σήμερα, στο Γουδή και τους Αμπελόκηπους», έγραψε στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.