Με τη βράβευση ως «Καλύτερος Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων του Έτους» στην Ευρώπη διακρίθηκε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων (ΕΣΕΑΠ) στην εκδήλωση που οργάνωσε η SELDIA, το πανευρωπαϊκό όργανο του κλάδου απευθείας πωλήσεων, στις Βρυξέλλες την 1η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στον Ελληνικό Σύνδεσμο απονεμήθηκε το βραβείο «Astra» σε αναγνώριση, μεταξύ άλλων, των ενεργειών του στους τομείς της προώθησης του αντικειμένου των απευθείας πωλήσεων στην Ελλάδα, της ανάληψης πρωτοβουλιών σε συνεργασία με τα αρμόδια πολιτειακά όργανα και φορείς για την προστασία του καταναλωτικού κοινού από μη ενδεδειγμένες πρακτικές, και της συμβολής του στην ανάπτυξη του κλάδου εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας.

Για λογαριασμό του ΕΣΕΑΠ το βραβείο «Astra» παρέλαβε ο κ. Μανώλης Λεοντζάκος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της Herbalife και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΕΑΠ, από τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Ανδρέα Παπασταύρου.

«Το βραβείο αυτό αποτελεί διεθνή αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων για την προώθηση, αλλά και προστασία, των συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού. Αποτελούμενος από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως, ο ΕΣΕΑΠ εκπροσωπεί μια αγορά υπηρεσιών με αναγνωρισμένα οφέλη προς το κοινό και μεγάλο περιθώριο δυναμικής ανάπτυξης, αλλά και συμβολής στην ελληνική οικονομία», δήλωσε ο κ. Λεοντζάκος.

H Πρόεδρος του ΕΣΕΑΠ, κα Μαριάννα Νάνου τόνισε σχετικά: «Το βραβείο Astra» που απονεμήθηκε στον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και σημαντική αναγνώριση του έργου του Συνδέσμου προς όφελος της ανάπτυξης των απευθείας πωλήσεων στη χώρα μας. Είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και της συνεργασίας μεταξύ των μελών και αποδεικνύει ότι και κάτω από τις πιο αντίξοες οικονομικές συνθήκες μπορούμε να έχουμε σημαντικές επιτυχίες. Σήμερα, οι αξιόπιστες ευκαιρίες κέρδους που προσφέρουν οι εταιρίες Μέλη του ΕΣΕΑΠ αποδεικνύουν ότι οι απευθείας πωλήσεις μπορούν να προσφέρουν ένα ουσιαστικό στήριγμα στην ελληνική οικογένεια».