Το «Μουσικοδρόμιο» συνεχίζεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με ατμόσφαιρα cabaret του μεσοπολέμου, νοσταλγία και πινελιές χιούμορ: Τις δύο επόμενες Παρασκευές το αεροδρόμιο υποδέχεται τους Belleville, μία αθηναϊκή μπάντα με μουσικές επιρροές από την jazz και τα blues, το swing του μεσοπολέμου και τη μουσική για το θέατρο.

Μέσα από μια μουσική παράσταση σε ύφος cabaret, πλαισιωμένη από video art και με διασκευές γνωστών καλλιτεχνών και αγαπημένων musicals, οι Belleville μεταφέρουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο το ρετρό στη σημερινή μουσική πραγματικότητά μας.

Το «Μουσικοδρόμιο» αποτελεί μέρος του προγράμματος «Fly me to the Moon», μιας συνεργασίας του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, από το Μάιο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2014.

18 & 25 Οκτωβρίου: Belleville

(Επίπεδο αναχωρήσεων, εμπορικό κέντρο αεροδρομίου, χώρος ελεύθερης πρόσβασης,

ώρα: 13:00-15:00)

Οι BELLEVILLE είναι μια μπάντα από την Αθήνα, η οποία αποτελείται από φωνή , πιάνο-κιθάρα, τσέλο-ακορντεόν, κόντρα-μπάσο και τύμπανα. Στην Αθήνα έχουν εμφανιστεί στο Half Note, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Up stage), το Faust Bar Theatre, στο Gagarin 205 Live music Space (συμμετοχή στη συναυλία των Puppini Sisters), το Dizzy Miles, το Floral, το After Dark κ.α. Συμμετείχαν επίσης στο project RETROPOLIS 1 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο Festival Γαλλόφωνου κινηματογράφου, στο 3ο World Jazz Festival, στο Σταυρό Του Νότου για το “ The Nouvelle Vague Days “ του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper, στο “Vaudeville Revue”, όπως επίσης και εκτός Αθηνών στα φεστιβάλ «MayDays», «Μέρες Ρεθύμνου» κ.α.