H επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Εγώ, Ο Απαισιότατος 2», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μαζί με συναρπαστικά happenings, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου από την Chiquita και την UIP στο θέατρο Παλλάς.

Οι αγαπημένες μπανάνες Chiquita, που τώρα κυκλοφορούν με αυτοκόλλητα της ταινίας, ενώθηκαν με τα απίθανα κίτρινα σκανδαλιάρικα «Minions», και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους προσκεκλημένους σε μια ανατρεπτική «Back 2 School» εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Εκπρόσωποι από το χώρο των ΜΜΕ, της τέχνης, της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής, απόλαυσαν το sequel της πολυαναμενόμενης animation ταινίας αλλά και το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα Onirama, σε ένα ξεχωριστό live performance μετά την προβολή. Οι Miss Chiquita υποδέχθηκαν το κοινό και μοίρασαν μοναδικά δώρα στα παιδιά, ενώ όλοι απόλαυσαν τα δροσερά φρούτα Chiquita και φωτογραφήθηκαν με τα ‘Minions’ που κυριάρχησαν στον χώρο του Παλλάς.

Στη μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας, ακούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους το Γιάννη Ζουγανέλη και το Σάκη Μπουλά, που κερδίζουν το κοινό με το χαρακτηριστικό τους χιούμορ. Η ταινία «Εγώ, Ο Απαισιότατος 2» θα βρίσκεται από τις 10 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους, χαρίζοντας στιγμές γέλιου και διασκέδασης.