Ιονία οδός: Η τροχαία «τσίμπησε» φορτηγά με πειραγμένους ταχογράφους

Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων στη Δυτική Ελλάδα


ΕΛΛΑΔΑ
17:53
27/12/2019
Ιονία οδός: Η τροχαία «τσίμπησε» φορτηγά με πειραγμένους ταχογράφους
1
loading

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Ιόνια οδό για επεμβάσεις σε ταχογράφους φορτηγών.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν τις τελευταίες δύο ημέρες οι αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, εντόπισαν τρία άτομα να οδηγούν ισάριθμα φορτηγά, στα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε πραγματοποιηθεί επέμβαση στον ταχογράφο με την τοποθέτηση μαγνήτη.

Η τοποθέτηση του μαγνήτη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, είχε ως αποτέλεσμα να μην καταγράφονται η δραστηριότητά του οδηγού και του οχήματος, όπως οι ώρες οδήγησης και ανάπαυσης οδηγού, η ταχύτητα οχήματος, η ένδειξη χιλιομέτρων κά.

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί βεβαίωσαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και αφαίρεσαν επί τόπου τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των φορτηγών.

Τέλος, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έλεγχοι στα φορτηγά οχήματα θα συνεχισθούν σε όλο το οδικό δίκτυο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Extremoulis

    Ναι, τους χάλασε τη μπαζα η Ιόνια οδός, σε σχέση με τον παλιό δρόμο κ τώρα ψάχνονται για έσοδα. Τροχαία μόνο για κλήσεις! Αυτούς πληρώνουμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει