Μία αγκαλιά από τους αγαπημένους σας έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά στην ημέρα σας.

Αυτό έδειξε το mini Quiz μας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Η δύναμη της Καθημερινότητας» που έδωσε τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν καινοτόμα προϊόντα P&G.

Είναι γεγονός ότι συνειδητοποιούμε πλέον ότι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας δίνοντας σημασία σε αυτά που κάποτε παραβλέπαμε, αγνοούσαμε ή τους δίναμε ελάχιστη σημασία. Τα μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν έχουν τη δύναμη να επιφέρουν αξιοσημείωτη αλλαγή στη κοινωνία μας, στις σχέση μας με την οικογένειά μας, τους γείτονές μας και το κοινωνικό μας περιβάλλον.

Είναι η δύναμη των απλών μικρών πράξεων και όχι οι μεγάλες χειρονομίες, που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή μας. Οι μεγάλες, δυνατές στιγμές έρχονται και παρέρχονται. H ζωή μας όμως είναι η καθημερινότητα μας, η ρουτίνα μας.

Αυτή είναι η δύναμη των μικρών πραγμάτων στην καθημερινή ζωή. Η δύναμη της καθημερινότητας.

Τη καθημερινότητά μας όμως επηρεάζουν με απλό αλλά ουσιαστικό τρόπο και κάποια προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά για την προσωπική μας φροντίδα ή τη φροντίδα του σπιτιού μας.

Οι καινοτομίες των προϊόντων της P&G μπορούν να συνεισφέρουν στη βελτίωση της καθημερινότητας με απλούς τρόπους, όπως να προσφέρουν στους άνδρες καθημερινά βαθύ ξύρισμα χωρίς κοψίματα, να βοηθούν ένα μωράκι να κοιμάται ήρεμο το βράδυ, αλλά και να φέρνουν την επανάσταση στο πλύσιμο των ρούχων Στόχος πάντα πίσω από κάθε καινοτόμο προϊόν της P&G είναι να αγγίζει και να βελτιώνει καθημερινά τη ζωή των ανθρώπων.

Απλά πράγματα, όπως τα υγιή, λαμπερά μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, ένα καθαρό μπλουζάκι μπορεί να δώσει σ’ ένα παιδί την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πετύχει και η μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων μπορεί να κάνει ένα σπίτι πιο «ζεστό».