H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, επανέρχεται με ακόμα περισσότερες προτάσεις και λύσεις για να διαμορφώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, όπως τον έχετε φανταστεί. Αν ανοίγετε νέα επιχείρηση ή θέλετε να ανακαινίσετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας, στην ΙΚΕΑ θα βρείτε λειτουργικές και όμορφες λύσεις, πάντα σε προσιτές τιμές.

Το ανανεωμένο site της ΙΚΕΑ, αλλά και η πρωτοποριακή πλατφόρμα ΙΚΕΑ Virtual Walkthrough, που δίνει τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ, φροντίζουν για τις πιο εμπνευσμένες προτάσεις αλλά και τις πιο πρακτικές λύσεις στη διαμόρφωση της επιχείρησής σας!

Με τα νέα virtual walkthroughs επαγγελματικών χώρων, μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά σε έτοιμα ρεαλιστικά παραδείγματα, να βρείτε έμπνευση αλλά και πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και ταιριάζουν στο δικό σας χώρο, και να προχωρήσετε σε αγορά μέσω του ΙΚΕΑ eshop.

Παράλληλα, για ακόμα περισσότερη έμπνευση ξεφυλλίστε το ειδικό έντυπο ΙΚΕΑ for Business, το οποίο περιλαμβάνει πρακτικές προτάσεις για τον εξοπλισμό και τη διαμόρφωση του χώρου σας. Μπορείτε ακόμα να ανακαλύψετε ιδέες για τη διακόσμηση της επιχείρησής σας, αλλά και να βρείτε  πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες της ΙΚΕΑ, από το σχεδιασμό, τη μεταφορά, τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση του εξοπλισμού σας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να σκεφθείτε στο ξεκίνημα ή στην ανανέωση της δικής σας επιχείρησης και η ΙΚΕΑ είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όλα όσα ονειρεύεστε!

Ανακαλύψτε περισσότερα στο ΙΚΕΑ.gr, αλλά και στα καταστήματα ΙΚΕΑ.