Ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης θα λειτουργήσει και φέτος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με στόχο να βοηθηθούν οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος στην αναζήτηση και εύρεση στέγης.

Για το σκοπό αυτό είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών διαμερισμάτων η ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών (dps.web.auth.gr), στην οποία καταχωρούνται τα προς ενοικίαση ακίνητα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνικές γραμμές του Τμήματος (2310 991372, 997168, 995142, 994168), δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

Στην ίδια ιστοσελίδα και τις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, μπορούν να επικοινωνούν και οι φοιτητές/φοιτήτριες για να ενημερώνονται για τα διαθέσιμα διαμερίσματα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των εγγραφών θα λειτουργούν στους χώρους των γραμματειών, στο Τμήμα Σπουδών και στο κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή», περίπτερα από τα οποία θα διατίθενται ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες σε ό,τι αφορά στις εγγραφές, τη σίτιση, τη στέγαση κ.λπ.

Οι επιτυχόντες μπορούν, επίσης, να καλέσουν στα τηλέφωνα 2310 994000 και 2310 996000, για πληροφορίες σε ό,τι αφορά στις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά εγγραφών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.