Σύνοδος Πρυτάνεων: Έκλεισαν την Ποσειδώνος οι φοιτητές ως ένδειξη διαμαρτυρίας

«Συζητήσουν για εμάς χωρίς εμάς, πίσω από κλειστές πόρτες» τονίζουν


ΕΛΛΑΔΑ
11:28
29/11/2019
Σύνοδος Πρυτάνεων: Έκλεισαν την Ποσειδώνος οι φοιτητές ως ένδειξη διαμαρτυρίας
2
loading

Κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις αλλαγές στον χώρο της Παιδείας αναμένεται να συζητηθούν στη Σύνοδο Πρυτάνεων και Αντιπρυτάνεων, η οποία πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο στο Καβούρι και είναι προγραμματισμένη να έχει διάρκεια μέχρι το Σάββατο (30/11).

Στη διαδικασία αναμένεται να γίνει ενημέρωση αναφορικά με το νομοσχέδιο που παρουσίασε την Πέμπτη (28/11) η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Σε αυτήν θα μετάσχουν… με τον τρόπο τους και οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι οποίοι προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο που γίνεται η Σύνοδος.

Παράλληλα, έκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Βάρκιζα.

«Οι πρυτάνεις μαζί με την υπουργό θέλουν να συζητήσουν για εμάς χωρίς εμάς, πίσω από κλειστές πόρτες, σε ένα απομονωμένο μέρος, που έχει παντού τις δυνάμεις καταστολής, λες και είμαστε εγκληματίες», ανέφερε ένας εκπρόσωπος των φοιτητών.

Δείτε τι υποστηρίζουν και το ζητούν οι φοιτητές στο βίντεο του newsbeast.gr:

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Όχι φοιτητές! Αναρχοκομμούνια φασίστες

    Αυτή είναι η σωστή έκφραση

  2. avatar Περαστικός.

    Η ντόπια και διεθνής αγορά χέ....... για το δικό σας το άσυλο. Εκείνο που θέλει μια δημόσια αλλά πολύ περισσότερο ιδιωτική επιχείρηση παιδιά είναι η γνώση και η αποτελεσματικότητά σας στην ειδικότητα που έχετε. Οι καταλήψεις εμπειρικά δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο να βγάζουν άσχετους. Κάνετε κατάληψη για να μην γίνονται καταλήψεις. Κάνετε κατάληψη για δικαιότερο βαθμολογικό συστημα γιατί έχει και κομπλέξες καθηγητές που σε κόβουν γιατί αφ΄ενός είναι ανίκανοι να μεταδώσουν γνώση , αφ΄ετέρου έχουν ταπεινά ελατήρια βαθμολογίας (ενθυμού τον καθηγητή των ΤΕΙ που τάπαιρνε κ.λ.π). Όλες οι άλλες θεωρίες σας προέρχονται απο αποτυχημένους ινστρούχτορες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει