Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι απεργίες της ΓΕΝΟΠ

Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα


ΕΛΛΑΔΑ
11:18
25/11/2019
Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι απεργίες της ΓΕΝΟΠ
3
loading

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία.

Επίσης, σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τρίωρη στάση εργασίας από 12:00 - 15:00 για τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και από τις 15:00 - 18:00 για τα Ορυχεία και τους Σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια πού θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 12:00 στη Μεγαλόπολη και στις 17:00 στην Πτολεμαΐδα.

Η απεργία στα Ορυχεία θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα στις 11 το βράδυ κατά την έναρξη της νυχτερινής βάρδιας.

Η ΓΕΝΟΠ διαφωνεί με ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ που συζητείται στη Βουλή και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην επιχείρηση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΚΘΟΥΛΟΥ

  Έχετε καλομάθει καλόπαιδα έτσι; Θεωρείτε τους εαυτούς σας υπεράνων όλων; Με ποιό δικαίωμα κατεβάζετε διακόπτες σε ένα δημόσιο αγαθό το οποίο πληρώνουμε χρυσάφι εξαιτίας σας; Γιατί για όλη την κακοδιαχείρηση εσείς φταίτε και οι υποτακτικοί που έβαζε η κάθε κυβέρνηση. Αλλά δεν κάνατε ποτέ απεργία για όλα αυτά. Πάντα το τομαράκι σας και ας βουλιάζει η ΔΕΗ όλο και περισσότερο. Και ας πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα τα δικά σας. Έπρεπε να σας ιδιωτικοποιήσουν μια και έξω να καταλάβετε τι σημαίνει να δουλεύεις χωρίς να ξέρεις τι σου ξημερώνει. Κηφήνες έ Κηφήνες...

 2. avatar Τόνο Μάσας.

  Άμεση επιστράτευση από την δικαιοσύνη, Άφθονη ξυλογλυπτική απο τα παιδιά του λαού τους ματαζήδες και μηνύσεις απο τους πολίτες καταναλωτές..
  Η κυβέρνηση ή θα καταργήσει την μονιμότητα όλων των δημοσίων υπαλλήλων ή να καταργήσει τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Σαν τον Τζήμερο ακούγομαι αλλά τέλος πάντων΄.
  Το σύνταγμα λέει ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και έχουν ίδια δικαιώματα.
  Κανονικά επρεπε να τους είχε κλείσει όλους αυτούς στην φυλακή γιατί φάγανε φάγανε κσι συνεχίζουν να τρώνε. Χρέωναν στους φτωχούς καταναλωτές τα δικά τους κεραταλίκια.και τους έκοβαν το ρεύμα ενώ αυτοί το είχαν τζάμπα για τον εαυτό τους. Είδος πρώτης ανάγκης ήταν για τον ήταν ρε καθάρματα.
  Αυτούς καλόπιανε ο ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθησε να κάνει αλισβερίσια μαζί τους. Γι αυτό έφαγε τα μούτρα του ο Τσίπρας. Ας κανονίσει την πορεία του και ο Κυριάκος Μαρινάκης.
  Οι πολίτες δεν έχουν άλλη υπομονή.Ούτε ένα ευρώ για τη ΔΕΗ και τους κηφήνες της.

 3. avatar Alofron

  Ενώ εμείς που δεν έχουμε μονιμότητα τσάμπα ρεύμα κλπ είμαστε οι βλάκες της υπόθεσης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει