Ευκαιρίες να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές έχουν οι καταναλωτές μέχρι το τέλος του 2019 λόγω της Black Friday και της «Cyber Monday».

Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου έχει θεσπιστεί η «Black Friday» και στις 2 Δεκεμβρίου η «Cyber Monday».

Η Black Friday 2019 με τις μεγάλες προσφορές που θα διαρκέσουν ένα 24ωρο καταφτάνει και τα καταστήματα ετοιμάζονται πυρετωδώς για την 29η Νοεμβρίου, τη «Μαύρη Παρασκευή» των εκπτώσεων, που καθιερώνεται τα τελευταία χρόνια και στην ελληνική αγορά.

Η ελληνική αγορά είναι έτοιμη να υποδεχτεί το αμερικανικό έθιμο και φέτος. Πέρα από μία μεγάλη γιορτή προσφορών, η Black Friday 2019 σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Πρόκειται για την επόμενη ημέρα μετά την επίσημη γιορτή των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ με αναφορές να δείχνουν πως το έθιμο αυτό έχει ξεκινήσει σχεδόν 100 χρόνια πριν.

H Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών.Έτσι, φέτος η Black Friday πέφτει στις 29 Νοεμβρίου 2019.

Μετά την Black Friday, ακολουθεί η Cyber Monday

Τρεις ημέρες μετά την Black Friday, έρχεται η Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, που αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Φέτος η Cyber Monday «πέφτει» τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019.