Κορυφαίες εταιρίες & οργανισμοί αναζητούν προσωπικό! Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στο μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δήλωσε ΕΔΩ τη συμμετοχή σου!

Employability Fair 2019! Η διοργάνωση-θεσμός που πραγματοποιείται για 7η  συνεχόμενη χρονιά από το Mediterranean College (MC) (με την υποστήριξη του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ & του GameSpace.gr), εντάσσεται στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου Σχεδίου Απασχολησιμότητας (MC-Employability Scheme) του Κολλεγίου για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων του.

Η μεγάλη Έκθεση Καριέρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, από τις 10.30π.μ. έως τις 8μ.μ., στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2).

40 μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού και φέτος στο Divani Caravel Hotel, με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων, για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο του Job Fair θα πραγματοποιηθούν 4 εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με θεματολογία από περιζήτητους τομείς, όπως Social Media, HR, Psychology, E-Sports, ενώ εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης του Mediterranean College θα δίνουν όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες για την επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος!

Στο ειδικά διαμορφωμένο CV Center powered by ADECCO, θα δίνονται πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές στους επισκέπτες για να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό βιογραφικό, προσφέροντάς τους παράλληλα υπηρεσίες Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

Το MC-Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία 6 χρόνια  έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 9.500 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 5.000 βιογραφικών.

Education Awards 2019!

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Caravel θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Απονομής των Education Awards 2019. Εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών θα δώσουν και φέτος το παρών για να βραβεύσουν τους 10 μεγάλους νικητές της διοργάνωσης, στηρίζοντας έτσι τη μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College για επιβράβευση και ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708

medcollege.edu.gr