Οι πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου ‘Μακεδονίας’ διέψευσαν ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία συνελήφθη, χθες, το μεσημέρι, μέσα στους χώρους του Ιδρύματος, 40χρονος Νιγηριανός, την ώρα που επιχείρησε να πουλήσει ποσότητα χασίς.

Σε σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου ‘Μακεδονίας’ αναφέρονται τα ακόλουθα: «Έπειτα από ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για ‘σύλληψη αλλοδαπού, ο οποίος προσπαθούσε να πουλήσει ναρκωτικά εντός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας’, από τις Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος γίνεται γνωστό ότι η σύλληψη ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά έξω από αυτούς και συγκεκριμένα, επί της Εγνατίας, μεταξύ του Ιδρύματος και του παλαιού 424 ΓΣΝΕ».

Η ανακοίνωση καταλήγει με τα εξής: «Από τις Πρυτανικές Αρχές επισημαίνεται ότι ποτέ στο παρελθόν, αλλά ούτε και τώρα, δεν σημειώθηκε κρούσμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στους χώρους του Ιδρύματος. Οι εγκαταστάσεις δεν περιφρουρούνται μόνον από το προσωπικό του Πανεπιστημίου, αλλά κυρίως από τους ίδιους τους φοιτητές, οι οποίοι δεν επιτρέπουν να παρεισφρύουν στους χώρους του Πανεπιστημίου διακινητές ναρκωτικών».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.