Τα ηλεκτρικά πατίνια… έφτασαν και στα Χανιά

Τήρηση των κανόνων προς αποφυγή ατυχημάτων συστήνουν ο δήμος, η τροχαία και η εταιρεία εκμετάλλευσης τους


ΕΛΛΑΔΑ
7:00
18/10/2019
Τα ηλεκτρικά πατίνια… έφτασαν και στα Χανιά
4
loading

Ξεκίνησαν να κυκλοφορούν και στα Χανιά τα ηλεκτρικά πατίνια, που, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Μεταφορών Ι. Κεφαλογιάννης, ενισχύουν την εναλλακτική κίνηση στα αστικά κέντρα, ενισχύουν τις δράσεις προς προστασία του περιβάλλοντος αλλά και βοηθούν στην αποσυμφόρηση όσο αυτό είναι δυνατό των κεντρικών δρόμων στις πόλεις που γίνεται η χρήση τους.

Αν και πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα για την επικινδυνότητα ή μη των ηλεκτρικών πατινιών σε συνάρτηση με τα τροχαία ατυχήματα που έχουν συμβεί, η νέα αυτή τάση φαίνεται ότι ολοένα και περισσότερο προσελκύει θιασώτες και χρήστες. Τόσο η εταιρεία που τα διαθέτει όσο όμως και η τροχαία και ο δήμος, στις περιοχές που κυκλοφορούν, κάνουν λόγο για την ανάγκη τήρησης των κανόνων από τους χρήστες των πατινιών.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από πλευράς υπουργείου Μεταφορών όπως είχε δηλώσει ο αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, θα υπάρξει πλαίσιο λειτουργίας και κανόνων για τη χρήση των ηλεκτρικών πατινιών, σε ό,τι αφορά τόσο τον ΚΟΚ, όσο και της συνύπαρξης τους στους δρόμους με τα άλλα συμβατά οχήματα δίκυκλα και τετράτροχα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Ν….

  Είναι μεγάλη [...] τα πατανια.......

 2. avatar FRONKONSTEIN

  Είναι που είναι επικίνδυνα τα πατίνια, φτάσανε και στην Κρήτη την πρωταθλήτρια στα θανατηφόρα ατυχήματα .........δυστυχώς θα θρηνήσουμε πολλά θύματα.

 3. avatar Makari

  Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά στην Κρήτη θα έχουμε τον πρώτο νεκρό από τα πατίνια.οι τύποι είναι νεατερνταλ,καρα χρειάζονται με γαουδουρια να τους σέρνουν ;

  1. avatar Γιώργος Κοτσιφάκης

   Άντε ρε [...] Έλληναρα κοίτα τη καμπούρα σου και άσε τις γενικεύσεις

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει