Νεκροί η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου μετά την πτώση του οχήματός τους χθες Τετάρτη μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως η γυναίκα οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητο και το έριξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στον ΑΝΤ1, την είδε στη θέση του οδηγού, να κολλάει πίσω από ένα φορτηγό, που περίμενε να του επιτρέψουν την είσοδο.

Μάλιστα όπως ανέφερε το παράθυρο της γυναίκας ήταν μισάνοιχτο και της φώναζε. «Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, την φώναζα και δεν απαντούσε» λέει ο πρώτος άνθρωπος που είδε το αμάξι να πέφτει στη θάλασσα.

Το σκυλί της οικογένειας Μαυρίκου που κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να σωθεί

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν και τα δυο σκυλιά της οικογένειας. Το ένα από τα δυο κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να σωθεί. 

Το χρονικό της μοιραίας πτώσης

Λίγο πριν στις 12.00, μάρτυρες ανέφεραν στο Λιμενικό Σώμα για τη πτώση του οχήματος μέσα στο Μώλο, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και ένα σκυλί. Το ΙΧ όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα – ο χώρος είναι ελεγχόμενος – κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στο Μώλο και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος και βατραχάνθρωποι.

Στις 15:00 κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, μία μαύρη Μερσεντές που φέρεται να ανήκει στον νεκρό Παναγιώτη Μαυρίκο, και μέσα να ανασύρουν τις δυο σορούς που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.