Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας

Παραμένουν ανοιχτά όλα τα κύρια ζητήματα στην εκπαίδευση, τονίζει η ΟΛΜΕ - Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr


ΕΛΛΑΔΑ
13:25
04/10/2019
Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας
1
loading

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας κάνουν αυτή την ώρα σύλλογοι εκπαιδευτικών, με την ΟΛΜΕ να έχει κηρύξει διευκολυντική στάση εργασίας 11πμ – 2μμ για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες τρίωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ωράριο.

«Οι πολιτικές λιτότητας και περιορισμού δαπανών άφησαν το στίγμα τους στη ζωή εργαζομένων και συνταξιούχων και στην υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου στα χρόνια των μνημονίων. Και σήμερα, παραμένουν ανοιχτά όλα τα κύρια ζητήματα στην εκπαίδευση (δαπάνες, διορισμοί, δικαιώματα αναπληρωτών, μισθοί, ωράριο, κ.ά.).  Οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών είναι επιτακτική ανάγκη για την άμεση κάλυψη των διαπιστωμένων αναγκών της εκπαίδευσης. Οι αναπληρωτές συνεχίζουν να περιπλανώνται στις εσχατιές της Ελλάδας, έχοντας σοβαρό πρόβλημα στέγασης» τονίζει η ΟΛΜΕ.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Οι ΟΛΜΕδες

    Οι ΟΛΜΕδες ήταν πάντα ο [...] της εκπαίδευσης. Χαμηλό επίπεδο και αριστερή προπαγάνδα.
    Π.χ. σύζυγος γνωστού μου, δασκάλα, αριστερή, δεν ξέρει που παν' τα τέσσερα. Σε συζητήσεις μας διαπιστώνω ότι γνωρίζω πολλά περισσότερα από την άσχετη (που δεν είμαι εκπαιδευτικός). Και αυτή είναι τώρα δασκάλα, ακούνητη, ακλόνητη!
    Τώρα αντιδρούν στην αξιολόγηση. Τι λε ρε! ΌΞΩ οι άσχετοι από την παιδεία!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει