Έκοψαν σε 15 μέρες 1.661 κλήσεις για παράνομη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη

Οι 1.187 αφορούσαν δίκυκλα


ΕΛΛΑΔΑ
12:45
03/10/2019
Έκοψαν σε 15 μέρες 1.661 κλήσεις για παράνομη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη
4
loading

«Έβρεξε» κλήσεις το τελευταίο 15ήμερο για παράνομα σταθμευμένα οχήματα και δίκυκλα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Από 15 έως 30 Σεπτεμβρίου συνεργεία της Τροχαίας έκαναν ελέγχους και βεβαίωσαν συνολικά 1.661 παραβάσεις για αντικανονική στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες, λεωφορειολωρίδες, θέσεις στάθμευσης αναπήρων κ.ά.

Από το σύνολο των βεβαιωμένων παραβάσεων -που συνοδεύονται κι από διοικητικές κυρώσεις- οι 1.187 αφορούσαν σταθμεύσεις δικύκλων σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους.

Οι παραπάνω έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο ειδικού σχεδίου που έχει εκπονήσει η ΕΛ.ΑΣ. για την απρόσκοπτη και ελεύθερη κίνηση των πολιτών, ενώ για την εφαρμογή του επιστρατεύονται γερανοφόρα οχήματα της διεύθυνσης Τροχαίας στις περιπτώσεις εγκλωβισμού αστικών λεωφορείων, οχημάτων, αναπηρικών αμαξιδίων κλπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σκοπός του σχεδίου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσω της εξασφάλισης συνθηκών ασφαλούς και ακώλυτης κυκλοφορίας πεζών σε πεζοδρόμια, πλατείες και πεζοδρόμους και ειδικότερα αυτών που ανήκουν στις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, όπως άτομα με αναπηρίες, μητέρες με βρεφικά καρότσια και ηλικιωμένα άτομα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar olymbitis

  Μόνο μπράβο, μόνον να μην αποδειχθεί αναλαμπή

 2. avatar …μπραβο..μονο η τροχαία λειτουργεί…

  ....αντε να συντονίσει κ το ...παρκάρισμα των ..λαθρο..σε Μόρια.
  Κάθε πρόστιμο κ ενα μικρο επίδομα για το πακιστανοαφγανισταν.

 3. avatar επιτελουσ

  στην αθηνα ποτε θα γινει

 4. avatar Χαχα

  Μπράβο αλλα να εχει και συνέχεια !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει