Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (1/10) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ να προσκρούει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, 12 άτομα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Άγιος Παύλος και πρόκειται για άτομα ηλικίας από 19 έως 67 ετών τα οποία είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Τα εννέα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, ανάμεσά τους και ο οδηγός, έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και έχουν ήδη αναχωρήσει σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Οι υπόλοιποι τρεις επιβάτες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”, επίσης έχουν εξεταστεί και αποχώρησαν σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, 89Β, Ακροπόταμος-ΚΤΕΛ Μακεδονία, εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε φράχτη επιχείρησης μηχανημάτων. Στο λεωφορείο επέβαιναν 25 άτομα.

Στο σημείο είχει σπεύσει η Τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τυχόν εγκλωβισμούς, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, σύμφωνα με το thessnews.gr.

Τα αίτια της πρόσκρουσης ερευνώνται.