Απενεργοποιήθηκε το Amber Alert αλλά ψάχνουν ακόμα τη 2,5 ετών Αθηνά

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού


ΕΛΛΑΔΑ
17:57
24/09/2019
Απενεργοποιήθηκε το Amber Alert αλλά ψάχνουν ακόμα τη 2,5 ετών Αθηνά
3
loading

Μετά από εισαγγελική εντολή το Χαμόγελο του Παιδιού αποσύρει το amber alert για την γονική αρπαγή του δυόμιση ετών κοριτσιού, παρόλο που δεν έχει βρεθεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «καθώς η Αθηνά Χιτζάζι, 2,5 ετών δεν έχει βρεθεί ακόμα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα προχωρήσει κατόπιν εισαγγελικής εντολής στην απενεργοποίηση του Amber Alert. Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «καθώς η Αθηνά Χιτζάζι , 2,5 ετών δεν έχει βρεθεί ακόμα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα προχωρήσει κατόπιν εισαγγελικής εντολής στην απενεργοποίηση του Amber Alert. Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της».

Η επίσημη ενημέρωση του Χαμόγελου

Στις 20/09/2019, και ώρα 18:00, ο πατέρας της ανήλικης Αθηνάς Χιτζάζι, 2,5 ετών, απέκρυψε τον τόπο διαμονής της ανήλικης και αρνήθηκε να την επιστρέψει στη μητέρα της. Το «Χαμόγελο» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert στις 22/9/2019, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

«Το Χαμόγελο» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar KΛΕΩΝ

    Kανενας δεν εξηγει το λογο που ο Εισαγγελεας απεσυρε το Amber Alert!

  2. avatar Parkis

    Άντε μπράβο γιατί έχει ξεφύγει το χαμόγελο του παιδιού.
    Θέλουν Προσοχή αυτά τα θέματα .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει