Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον οπαδό της ΑΕΚ που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, έπειτα από ενέδρα που έστησαν σε εκείνον και δύο φίλους του, στο Παλαιό Φάληρο, κατά την επιστροφή τους από το Αγρίνιο και το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρωί της Δευτέρας (23/09) υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως εκτός από το γεγονός πως όλα πάνε καλά με το επικίνδυνο αιμάτωμα στο κεφάλι του, τα ζωτικά του όργανα είναι πλέον καθαρά και λειτουργούν δίχως μηχανική υποστήριξη.

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα enwsi.gr, παρατηρείται και μικρή συνολική βελτίωση στην υγεία του. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για να σταματήσει να αναπνέει με τεχνική υποστήριξη, αλλά αυτόνομα και αν όλα εξελιχθούν όπως αναμένουν οι γιατροί θα υπάρξει εκ νέου μεταφορά του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι προσπάθειες των γιατρών του Ασκληπιείο έχουν να κάνουν με δυο τραύματα του οπαδού, στο αυτί και το μάτι του. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί υπάρχουν ακόμα αρκετές ενέργειες να γίνουν.

Στο πλευρό του «κιτρινόμαυρου» οπαδού βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ -και γιατρός, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο οποίος είναι μονίμως στο πλάι του.