Εικόνες από την επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων στα Εξάρχεια

Συνεργεία του Δήμου αφαίρεσαν το κοντέινερ και προχώρησαν σε παρεμβάσεις συντήρησης στον χώρο της πλατείας


ΕΛΛΑΔΑ
9:49
20/09/2019
Εικόνες από την επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων στα Εξάρχεια
2
loading

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων απομάκρυναν νωρίς σήμερα το μεταλλικό κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Εξαρχείων από ομάδα αντιεξουσιαστών, τον Απρίλιο του 2017.

Παράλληλα, προχώρησαν σε παρεμβάσεις συντήρησης σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας, αποκαθιστώντας ζημιές, τον φωτισμό και στη συνέχεια καθάρισαν και το χώρο. Κατά την απομάκρυνση του κοντέινερ βρίσκονταν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων «οι δράσεις του στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από τη νέα δημοτική Αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης σε δήλωσή του υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της «καθημερινότητας των Αθηναίων» και για την επίτευξη αυτού του σκοπού δεν θα αφήσει «ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών».

Δείτε τις φωτογραφίες από την επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων στα Εξάρχεια

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

    Και μετά το βράδυ θα έρθουν οι δημοκρατικές ομάδες που είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας και του λόγου μόνο όταν συμφωνείς μαζί τους και θα τα κάνουν πάλι σαν τα μούτρα τους. Γιατί η χωροταξική καθαριότητα είναι μια φράση που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους.

    1. avatar Στο δόξα πατρί η βλακεία

      Κουφαθήκαμε με τη βλακεία σου! Πολύ προχώ! Lol!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει