Τη σιώπη της έσπασε η θετή μητέρα της 19χρονης που ομολόγησε ότι εγκατέλειψε το μωράκι της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η κ. Ευαγγελία μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ανέφερε ότι δεν ήξερε ότι η 19χρονη είχε σκοπό να εγκαταλείψει τη μόλις εφτά ημερών κόρη της.

Η ίδια τόνισε ότι η 19χρονη της είπε ότι πάει σε μία φίλη της και απλά μετά γύρισε χωρίς το μωράκι της. «Εγώ εκείνο το βράδυ την περίμενα και δε φάνηκε. Την έπαιρνα τηλέφωνο και το είχε κλειστό. Όταν γέννησε στο Έλενα ήμασταν μαζί, ήταν πολύ χαρούμενη. Μου είχε πει: “μαμά θα πηγαίνω σχολείο θα μπορείς να το κοιτάξεις;”. Θα μπορώ της είχα πει» περιέγραψε.

«Θέλω και την κόρη μου και την εγγονή μου πίσω. Είμαι σε θέση να τη μεγαλώσω. Θέλω και τις δυο πίσω» έλεγε και ξαναέλεγε η θετή μητέρα της 19χρονης.

Η ίδια ανέφερε ότι ήταν κοντά στη θετή της κόρη όταν γέννησε ενώ την βοηθούσε και να φροντίσει το μωρό.  «Το θήλασε, το έκανε μπάνιο, την βοηθούσα εγώ» τόνισε.

Ο σύντροφός της το είδε το μωρό

Η κ. Ευαγγελία αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του μωρού είδε το νεογέννητο παιδί του. Είχε πάει στο μαιευτήριο όταν γέννησε η 19χρονη. «Άμα το θες εσύ, το θέλω κι εγώ» φέρεται να της είπε ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της θετής της μητέρας.

Η κ. Ευαγγελία ανέφερε ότι ο σύντροφος της 19χρονης είναι 17 χρονών και είχε δει το μωρό μιας και είχε έλθει στο μαιευτήριο. Η ίδια τόνισε ότι μόνη της μεγάλωσε την 19χρονη και τώρα σκοπός της είναι να γυρίσουν και οι δυο σπίτι και να μεγαλώσουν το μωράκι τους.

Νωρίτερα, σήμερα 13 Σεπτεμβρίου η νεαρή πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα για να απολογηθεί (δείτε εδώ περισσότερα).

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκινούν και σοκάρουν. Η 19χρονη φέρεται να αποχαιρέτησε το βρέφος με δυο φιλιά, το έπλυνε, το τύλιξε σε μια πετσέτα και το εγκατέλειψε.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η νεαρή μητέρα τη στιγμή που πήγε να αφήσει το μωρό στην πολυκατοικία. Στις εικόνες φαίνεται να κρατά το μωρό στην αγκαλιά πηγαίνοντας και στη συνέχεια να επιστρέφει με άδεια αγκαλιά.

Τι είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς

«Από 8,5 ετών με υιοθέτησε μία θεία μου. Αυτό το διάστημα είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου. Δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούσα να το κρατήσω μόνη μου. Με πόνο καρδιάς πήρα αυτήν την απόφαση» φέρεται να είπε στην Αστυνομία η 19χρονη, όπως μετέδωσε το Star.

Η νεαρή κοπέλα παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή πως το μωρό είναι δικό της και πως δεν ήθελε να του κάνει κακό. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.