Κλοπή οπλισμού στη Λέρο: Η ΕΥΠ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Πληροφορίες ότι εμπλέκονται δύο πρώην ΟΥΚαδες και ένας αποθηκάριος


ΕΛΛΑΔΑ
15:09
12/09/2019
Κλοπή οπλισμού στη Λέρο: Η ΕΥΠ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης
2
loading

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την κλοπή στρατιωτικού οπλισμού από το Πολεμικό Ναυτικό στη Λέρο βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατάφερε να εντοπίσει και έχει στη διάθεσή της τα άτομα που έκαναν την κλοπή. Πρόκειται για έναν αποθηκάριο που πήρε μετάθεση από την Λέρο σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και δύο άτομα της Ομάδας Υποβρύχιων καταστροφών, οι οποίοι έχουν αποστρατευθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να υπάρχει και διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό από την στιγμή της κλοπής των όπλων.

Το ΓΕΝ διαψεύδει πως χάθηκαν «140 νάρκες» στη Λέρο

Στο μεταξύ, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα διαψεύδει δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στην απώλεια «140 ναρκών» από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ). Στη σχετική ανακοίνωση το ΓΕΝ τονίζει πως τα δημοσιεύματα είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε διεθνείς συνθήκες - συμφωνίες. Τέλος, επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη η προανάκριση από τις καθ' ύλην αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές Αρχές.

Τέλος επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη η Προανάκριση από τις καθ' ύλην αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές. Οι έρευνες για την υπόθεση απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου συνεχίζονται. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αποθήκη δεν είχε ίχνη παραβίασης και οι αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar spyrospeiratis

    Η ΚΛΟΠΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ [...] ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ.

  2. avatar Λαζαρος 1966

    Τα κάστρα πέφτουν απο μέσα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει