Ανοίγουν τα σχολεία: Αστυνομικοί θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια

Οι μικροί μαθητές θα μάθουν πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια


ΕΛΛΑΔΑ
14:57
10/09/2019
Ανοίγουν τα σχολεία: Αστυνομικοί θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια
3
loading

Ανοίγουν τα σχολεία αύριο 11 Σεπτεμβρίου 2019 μιας και ξεκινάει η νέα σχολική περίοδος.

Με αφορμή αυτό οι αστυνομικοί θα διανείμουν σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχεύει στην ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση γονιών και μαθητών σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Μέσα από τα συγκεκριμένα φυλλάδια, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Η.

  Καταργήστε τον "αγιασμό" στα σχολεία,οποιος θέλει να πάρει παπά στο σπίτι.

  1. avatar Certi

   Όσο βρισκόμαστε σε κυρίως Ορθόδοξη χώρα θα κάνουμε όσους αγιασμούς θέλουμε. Οποιανού δεν του αρέσει βγάλτε βίζα και πηγαίνετε σε πιο "προοδευτικά" κράτη.

 2. avatar spyrospeiratis

  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ-ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ -ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ -ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΕΣ-ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει