Τρεις νέες ξεχωριστές πολυσυσκευασίες καταφθάνουν στα πράσινα ψυγεία, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών. Πρόκειται για τα αγαπημένα σε όλους MAGNUM και BOSS, που θα εμπλουτίσουν την επιτυχημένη σειρά και θα φτιάξουν διάθεση σε όλη την παρέα!

Ο κορυφαίος πύραυλος MAGNUM… με τις πολυσυσκευασίες MAGNUM Choco & MAGNUM Choco Crisp Απόλυτη Σοκολάτα, προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

MAGNUM Choco, με σήμα κατατεθέν το υπέροχο γεμιστό σοκολατάκι από φουντούκι στην κορυφή, το πλούσιο σιρόπι σοκολάτας και τα κομμάτια σοκολάτας θα σας συντροφεύει σε κάθε περίσταση!

Για τους φανατικούς της σοκολάτας το MAGNUM Choco Crisp Απόλυτη Σοκολάτα αποτελεί σίγουρα την καλύτερη επιλογή… ένας μοναδικός συνδυασμός από γεύσεις σοκολάτας σε στρώσεις και απολαυστικό σιρόπι σοκολάτας… Απόλυτη ευχαρίστηση με απόλυτη σοκολάτα.

Το BOSS είναι και φέτος το καλοκαίρι έτοιμο να αναστατώσει με τη νέα πολυσυσκευασία BOSS Double Caramel, μία από τις κορυφαίες διαχρονικά επιλογές της σειράς. Το λαχταριστό BOSS Double Caramel προσφέρει συναρπαστικές στιγμές απόλαυσης στους φίλους της καραμέλας και όχι μόνο! Με πλούσια γεύση βανίλιας, βουτηγμένη σε λαχταριστό σιρόπι καραμέλας και απολαυστική σοκολάτα γάλακτος.