Οι καταξιωμένοι καθηγητές της ΣΒΙΕ είναι αυτοί που έγραψαν και υπέβαλαν στο υπουργείο παιδείας τον οδηγό σπουδών όλων των ειδικοτήτων του τομέα υγείας! Σπούδασε δίπλα στους επαγγελματίες που δημιούργησαν, σύμφωνα με τις ανάγκες του κλάδου για έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, την περιγραφή του κάθε επαγγέλματος, τα μαθήματα, τις επαγγελματικές δεξιότητες και προοπτικές και νιώσε την ασφάλεια και τη σιγουριά των ειδικών! Δεν είναι τυχαίο ότι οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΣΒΙΕ περνούν με επιτυχία τις εξετάσεις πιστοποίησης χάρη στην εμπειρία των καθηγητών τους.

Περισσότεροι από 50.000 απόφοιτοι της ΣΒΙΕ έχουν στελεχώσει τον χώρο της υγείας, δημόσιο και ιδιωτικό, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης! Η άρτια και ολοκληρωμένη κατάρτιση τους, η εξειδικευμένη εργαστηριακή τους εμπειρία, ο απαράμιλλος επαγγελματισμός τους αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αποφοίτων του ΙΕΚ ΣΒΙΕ!

Το υψηλό ποσοστό απορρόφησης τους από την αγορά εργασίας (92%) επιβεβαιώνει την ποιότητα της εκπαίδευσης της Σχολής!

Όλες οι ειδικότητες του τομέα υγείας, με διαχρονική ισχύ και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση περιλαμβάνονται στα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ : νοσηλευτική, μαιευτική, φυσικοθεραπεία, ιατρικά εργαστήρια, β.φαρμακείου, διαιτολογία, ακτινολογία, οδοντοτεχνική και οπτική.

Με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η ΣΒΙΕ εκπαιδεύει στα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της τους αυριανούς επαγγελματίες υγείας και ταυτόχρονα τους εξασφαλίζει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στους μεγαλύτερους, δημόσιους και ιδωτικούς φορείς της χώρας .

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιλεγμένα νοσοκομεία, κλινικές, φυσικοθεραπευτήρια, κέντρα αποκατάστασης, φαρμακοβιομηχανίες, οδοντοτεχνικά εργαστήρια κλπ ενισχύουν τις γνώσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ και παράλληλα τους προσφέρουν μια ρεαλιστική εικόνα της αγοράς εργασίας.

Πιστοποιημένα, επιμορφωτικά σεμινάρια σε εξειδικευμένα αντικείμενα προσθέτουν ιδιαίτερη αξία στο σύνολο των επαγγελματικών δεξιοτήτων που αποκτούν οι σπoυδαστές της ΣΒΙΕ μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία της Σχολής.

Η πολυετής και διεθνώς αναγνωρισμένη διαδρομή της ΣΒΙΕ στην επαγγελματική εκπαίδευση επισφραγίζεται με κορυφαίες, αποκλειστικές συνεργασίες: Κάθε χρόνο, σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στα εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών!

Μόνο στη ΣΒΙΕ, στην ειδικότητα της οπτικής και της οδοντοτεχνικής, προσφέρεται η δυνατότητα άδειας ασκήσεως ελευθέρου επαγγέλματος μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της σχολής με το  Ινστιτούτο E.Fermi της Perugia στην Ιταλία.

Επίσης, είναι το μοναδικό ιδιωτικό ΙΕΚ που υλοποιεί Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus, στο πλαίσιο των οποίων οι σπουδαστές και απόφοιτοί του τοποθετούνται σε επιλεγμένους φορείς υγείας του εξωτερικού προκειμένου να ασκηθούν.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εγγυάται σίγουρο επαγγελματικό μέλλον με προοπτικές εξέλιξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του στον τομέα της υγείας.

Για σπουδές με κύρος, επίλεξε τους ΠΡΩΤΟΥΣ που δημιούργησαν από το μηδέν τα επαγγέλματα υγείας και ξεχώρισε ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς!

Find us on:

ieksvie

 

ieksvie

 

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323

[email protected]