Την απειλή ότι θα τον… σφαλιαρώσει εισέπραξε το πρωί της Κυριακής, ένας οδηγός ΙΧ στο Ηράκλειο της Κρήτης, που «τόλμησε» να κάνει μία άκομψη… παρατήρηση σε έναν νεαρό δικυκλιστή που πέρασε με κόκκινο.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr o οδηγός του αυτοκινήτου, περίμενε το πρωί στα φανάρια στην Λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος των McDonalds, όταν ένας οδηγός με μηχανάκι, χωρίς κράνος, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και διέσχισε τον δρόμο, κινούμενος προς τη Λεωφόρο Αλικαρνασσού.

Το περιστατικό αυτό, όπως παραδέχεται κι ο ίδιος, έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος κόρναρε στον νεαρό δικυκλιστή, λέγοντάς του «πού πας βρε ηλίθιε;», χαρακτηρισμό που όπως αναγνώρισε εκ των υστέρων θα μπορούσε να είχε αποφύγει.

O οδηγός της μηχανής, κάνοντας νέα παράβαση, επέστρεψε με παράνομη αναστροφή  και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα πλησίασε το αυτοκίνητο και άρχισε να ζητάει και τα ρέστα από τον οδηγό που του έκανε την παρατήρηση.

«Και τι σε νοιάζει εσένα;» ρώτησε ο δικυκλιστής με τον οδηγό να του απαντάει: «με νοιάζει γιατί ζω εδώ πέρα και δεν μου αρέσει να οδηγάς έτσι…»

Καθώς το πράσινο άναψε,  ο νεαρός με το μηχανάκι, απείλησε ότι θα τον «σφαλιαρώσει» αν συνεχίσει να μιλάει…

Δείτε το βίντεο: