Ο Τομέας Αθλητισμού στο επίκεντρο του Mediterranean College

Επαναπροσδιορίζει την Επιτυχία στον κλάδο του Αθλητισμού, προσφέροντας προγράμματα, που βασίζονται στο βρετανικό μοντέλο εκπαίδευσης


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
10:23
18/09/2019
Ο Τομέας Αθλητισμού στο επίκεντρο του Mediterranean College
loading

«Επιτυχία. Δεν είναι για όλους.

Είναι για εκείνους που θέλουν να δουλέψουν σκληρά· να ταξιδέψουν στον κόσμο· να ξεχωρίσουν. Είναι για εκείνους που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν το παιχνίδι· για τους καινοτόμους και τους διαφορετικούς· για εκείνους που έχουν πάθος, ήθος και όραμα

To Mediterranean College επαναπροσδιορίζει την Επιτυχία στον κλάδο του Αθλητισμού, προσφέροντας προγράμματα, τα οποία παρέχουν στους ενδιαφερόμενους τις απαιτούμενες επαγγελματικές δεξιότητες που αναζητά η αγορά εργασίας. Τα προγράμματα βασίζονται στο βρετανικό μοντέλο εκπαίδευσης και δίνουν έμφαση στην έρευνα και στην επαγγελματική ετοιμότητα και ανάπτυξη των εκπαιδευόμενων.

Το νέο πρόγραμμα BSc (Hons) Sport Science & Coaching της Σχολής Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού του Mediterranean College είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την Επιστήμη του Αθλητισμού, τη Φυσική Αγωγή και την Προπονητική! Οδηγεί σε αναγνωρισμένο πτυχίο, από το 1ο σε κατάταξη βρετανικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα (University of Derby, TOP26, Guardian University Guide, 2020) και είναι σχεδιασμένο, σύμφωνα με τα επιστημονικά πρότυπα του BASES (British Association of Sports & Exercise Science).

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η συμβατότητά του με αυτά των ελληνικών ΤΕΦΑΑ, για εξασφάλιση αναγνώρισης και ίσων επαγγελματικών δικαιωμάτων. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μελλοντικούς προπονητές αθλημάτων, ώστε να μπορούν να προπονήσουν από νέους αθλούμενους μαθητές, μέχρι αθλητές του εγχώριου και διεθνούς αθλητικού στερεώματος.

Το πρόγραμμα έχει 4ετή διάρκεια και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο του Αθλητισμού, ως προπονητές, γυμναστές, καθηγητές φυσικής αγωγής, στελέχη ομάδων. Διδάσκεται σύμφωνα με το Δίγλωσσο Μοντέλο Εκπαίδευσης που εφαρμόζει το Mediterranean College (50% Ελληνικά – 50% Αγγλικά). Περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε όλα τα βασικά αθλήματα, με εξειδίκευση σε άθλημα επιλογής, καθώς και πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενα αθλητικά κέντρα. Σε αυτό το πλαίσιο, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα, όπως τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα πλέον εξελιγμένα κέντρα αποκατάστασης, όπως τον Φιλοκτήτη.

Σε συνεργασία με αθλητικές ομοσπονδίες και συλλόγους, το Κολλέγιο χορηγεί υποτροφίες σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές με διακρίσεις, στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Dual Career in Athletics». Ο στόχος της δράσης είναι να παροτρύνει τους αθλητές να σπουδάσουν, ώστε με τη λήξη της αθλητικής τους καριέρας, να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά στον κλάδο που έχουν επιλέξει.

Παράλληλα, το Mediterranean Professional Studies -το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 του Κολλεγίου- προσφέρει σύγχρονα πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, σε περιζήτητες ειδικότητες, όπως Αθλητική Φυσικοθεραπεία & Sports Management. Τα προγράμματα απευθύνονται στους επαγγελματίες του Αθλητισμού και της Φυσικοθεραπείας.

Κλείσε σήμερα, τη θέση σου σε ένα από τα προγράμματα της Σχολής Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού του Mediterranean College και ζήσε την εμπειρία φοίτησης στο 1ο Ιδιωτικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα!

Επικοινώνησε σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και χρηματοδότησης, που προσφέρονται.

MEDITERRANEAN COLLEGE-REDEFINE SUCCESS
Watch the Full Story!

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr, [email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει