Θρήνος στον Αποκόρωνα Χανίων, αυτοκτόνησε 24χρονος

Ο νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα


ΕΛΛΑΔΑ
10:47
21/08/2019
Θρήνος στον Αποκόρωνα Χανίων, αυτοκτόνησε 24χρονος
4
loading

Θρήνος στον Αποκόρωνα Χανίων στην είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου που αποφάσισε ο ίδιος να κόψει το νήμα της ζωής του.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Το τραγικό τέλος δόθηκε στις Καλύβες Αποκορώνου. Πρόκειται για έναν 24χρονο νεαρό άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα απόψε.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και τα αίτια που οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα τον νεαρό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  Παρακαλώ ενημερώστε όλους τους φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας για τις αιώνιες συνέπειες που έχει η αυτοκτονία και βοηθήστε τους να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ούτε καν να το σκέφτονται σαν μια πιθανή λύση στα πρόβλημα τους. Αν ο άνθρωπος ζητήσει τον ζωντανό Ιησού Χριστό τότε ο Ιησούς μπορεί να τον βοηθήσει στα πρόβλημα του και επίσης καλό είναι πριν κάποιος φύγει από αυτήν την ζωή και τώρα που είναι ακόμα ζωντανός να μελετήσει έστω μια φορά στην ζωή του την Καινή Διαθήκη από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα μάθει πράγματα που δεν τα γνωρίζει, πράγματα που δεν του τα έχει πει ποτέ κανείς και σίγουρα δεν του τα έχουν πει οι άνθρωποι της θρησκείας, οι οποίοι πολλές φορές δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και γενικά όποιος μελετά τα λόγια του Ιησού Χριστού ανακαλύπτει πνευματικούς θησαυρούς που έχουν την δύναμη να κάνουν την ζωή του πολύ όμορφη εδώ στην Γη και να του δώσουν αιώνια ζωή στην ημέρα της δευτέρας παρουσίας του Χριστού και της ανάστασης όλων των νεκρών.

 2. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (1/2) Επειδή οι αυτοκτονίες έχουν πάρει την μορφή επιδημίας και ο θάνατος θερίζει άδικα τους ανθρώπους θέλω να πω κάτι. Καταρχάς θέλω να εκφράσω την απέραντη θλίψη μου για κάθε άνθρωπο που χάνει άδικα την ζωή του. Και νομίζω ότι έχουμε αποτύχει σαν ανθρώπινο γένος όταν κάποιος συνάνθρωπος μας πεθαίνει από κάτι άλλο και όχι από φυσικά αίτια ή από γεράματα. Επίσης γράφω αυτά τα λόγια με σκοπό να ενημερώσω όλους εσάς που τα διαβάζετε και ίσως δεν ξέρετε τις πνευματικές προεκτάσεις την αυτοκτονίας και μπορεί κάποιος να το σκέφτεται σαν μια πιθανή επιλογή αν τον πνίξουν τα προβλήματα του ή η θλίψη του νομίζοντας πως αν βάλει τέλος στην ζωή του θα τελειώσουν και τα προβλήματα του. Αυτό είναι λάθος γιατί τα μεγαλύτερα προβλήματα του τότε θα αρχίσουν όταν θα έχει φύγει από αυτήν την ζωή. Έτσι δεν θα ήθελα κανείς συνάνθρωπος μου και ιδιαίτερα όσοι διαβάζουν αυτό εδώ το σχόλιο μου να κάνει ξανά το απονενοημένο αυτό διάβημα της αυτοκτονίας αλλά να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι υπάρχει ελπίδα γιατί ο Θεός που μας δημιούργησε και μας αγαπά ήρθε στην γη μας στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού και σταυρώθηκε για την σωτηρία μας και να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει ειρήνη με τον Θεό, χαρά πραγματική που δεν εξαρτάται από τις εξωτερικής συνθήκες αλλά από την σχέση μας με τον Θεό την σωτηρίας μας αλλά και το κυριότερο από όλα αιώνια ζωή στην παρουσία του Θεού.

 3. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (2/2) Τα γράφω αυτά για να βοηθήσω τους ζωντανούς που διαβάζουν αυτά τα σχόλια μου γιατί για κάποιον που έχει φύγει από αυτήν την ζωή κανείς μας δεν μπορεί να τον βοηθήσει αλλά ο κάθε άνθρωπος θα σταθεί μπροστά στον Θεό που μας δημιούργησε και θα κριθεί με αλήθεια και δικαιοσύνη για αυτά που έκανε αλλά και για αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε, για όλα αυτά που είπε και γι αυτά που έπρεπε να πει και δεν είπε, για αυτά τα κακά και τις αμαρτίες που σκέφτηκε να κάνει και θα ήθελε πολύ να τις κάνει, αλλά για κάποιο λόγο δεν πρόλαβε να τις κάνει. Γιατί ο Θεός είναι δίκαιος και ξέρει το τι είναι ο καθένας μας αλλά και τι πραγματικά σκέφτεται και σίγουρα καλό είναι ο κάθε άνθρωπος να τον γνωρίσει σήμερα σαν σωτήρα παρά να τον συναντήσει μια μέρα σαν δίκαιο και αδέκαστο κριτή γιατί τότε θα είναι αιωνίως αργά για να αλλάξει κάτι σε σχέση με το που θα περάσει την αιωνιότητα του ! Γιατί τώρα που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αλλάξει την αιώνια τύχη του αδιαφορεί και οι περισσότεροι παίρνουν το θέμα της σωτηρίας της ψυχής τους επιπολαία , γελάνε και κάνουνε πλάκα. Εύχομαι εσύ τουλάχιστον που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να κάνεις την σωστή επιλογή και να εμπιστευτείς Αυτόν που ήρθε να συγχωρέσει τις αμαρτίες σου και να σου δώσει αιώνια ζωή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις , ούτε σε αυτήν την ζωή ούτε πολύ περισσότερο στην αιωνιότητα !

 4. avatar Πτερέλαος

  Δυστυχώς στην Κρήτη παρουσιάζονται τα υψηλώτερα πανελλαδικώς ποσοστά
  παρανοϊκών συμπεριφορών και γενικά ψυχικών νόσων . Κάποιοι θα έπρεπε να εχουν διερευνήσει τα ιατρικά αιτία από καιρό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει