Η προφητική ανάρτηση του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο

«Πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει»


ΕΛΛΑΔΑ
6:52
21/08/2019
Η προφητική ανάρτηση του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο
5
loading

Προφητική φαίνεται πως ήταν μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook στις 10 Ιουλίου ο πιλότος του του Agusta A109C, που έπεσε χθες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και τον Γαλατά, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

«Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου θα'βρισκε αντικαταστάτη σε μία εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει» έγραφε ο Νίκος Καρυστινός.

Ο άτυχος πιλότος είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Ικάρων και μετά τη συνταξιοδότησή του είχε στραφεί στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση  της Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με τον Πύργο Έλεγχου Αθηνών έγινε στις 15:32 και τότε ενημέρωσε ότι σε μερικά λεπτά αναχωρεί από Γαλατά. Μετά από αυτή την συνομιλία χάθηκε η οποιαδήποτε επικοινωνία με το κέντρο.

«Η ΥΠΑ από την στιγμή που δεν είχε επικοινωνία με το πτητικό μέσο ενημέρωσε το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης καθώς και την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δίνοντας το τελευταίο στίγμα του ελικοπτέρου για να προχωρήσουν τις διαδικασίες έρευνας και διάσωσης των επιβαινόντων», ανέφερε η ΥΠΑ στην ανακοίνωσή της.

Την μοιραία πτήση είχαν κλείσει οι δύο Ρώσοι επιβαίνοντες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόντουσαν σε ταβέρνα της περιοχής και ήθελαν να μεταβούν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Ανταγωνισμος

  Να κάνω μια ερώτηση με όλο το σεβασμό προς τους πιλότους και όλους τους εργαζόμενους.Μπορει ένας συνταξιούχος οποιασδήποτε ειδικότητας να συνεχίζει να εργάζεται?Υπάρχουν εξαιρέσεις και για ποιον λόγο?

  1. avatar τριαλαρο

   Στρατός και σώματα ασφαλείας μπορούν να συνταξιοδοτηθούν με 27.5 χρόνια υπηρεσίας. Στην περίπτωση ανδρών, μέσα σε αυτά τα χρόνια υπολογίζεται και η υποχρεωτική θητεία.
   Άρα είναι αρκετά νέοι για να κάνουν και κάτι άλλο μετά.

   Επίσης οι συνταξιούχοι δημοσίου (στρατός και σώματα ασφαλείας είναι δημόσιο) μπορούν να εργαστούν μετά την συνταξιοδότηση, εφόσον προσκομίσουν τα κατάλληλα έγγραφα. Παίρνουν σύνταξη και πάλι αλλά μειωμένη, γι\'αυτό και οι περισσότεροι άνω των 60 δεν το κάνουν. Αν είσαι γύρω στα 40 και η δουλειά που βρεις ξεπερνάει σε μισθό την σύνταξη που θα έπαιρνες γιατί να μην το κάνεις? Ο νόμος δε στο απαγορεύει.

  2. avatar ggiorgos 1

   Μπορεί ενας συνταξιούχος σε οποιοδήποτε τομέα να δουλεύει και μετά την συνταξιοδοτηση του .Σε αυτη την περίπτωση και για όσο διάστημα εργάζεται εχει μειωμένη σύνταξη

 2. avatar Τι προφητεία λέτε

  και κουραφέξαλα. Ένα γνωμικό είναι, που ισχύει για όλους, και προφανώς δεν το τήρησε

 3. avatar spk

  από την αρχή του χρόνου έχουμε θρηνήσει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολλά άτομα δεν έχουμε ιδέα πόσοι φεύγουν κάθε μέρα, ούτε πόλεμο να είχαμε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει