Τελευταία ημέρα για την επιστροφή πινακίδων από τον δήμο Αθηναίων

Στόχος η διευκόλυνση των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου


ΕΛΛΑΔΑ
12:38
14/08/2019
Τελευταία ημέρα για την επιστροφή πινακίδων από τον δήμο Αθηναίων
1
loading

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σήμερα, τελευταία ημέρα, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για τον Δεκαπενταύγουστο.

Η επιστροφή των πινακίδων γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το απόγευμα.

Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Θαυμάστε τους

    Βγήκαν χθές παραμονή της Παναγίας και έγραφαν αβέρτα οι της δημοτικής αστυνομίας (όλοι με μέσον)! Ακόμα και στην οδό Πεσμαζόγλου έξω από την Άλφα Bank τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων της τράπεζας!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει