Αυξημένη φαίνεται να είναι η κίνηση στα μεγάλα επαρχιακά δίκτυα του νομού Ηρακλείου αφού οι εκδρομείς έχουν ξεχυθεί στους δρόμους προκειμένου για γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα μαζί με την οικογένεια τους, σύμφωνα με το prismanews.gr.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζει το κάθε ελληνικό νοικοκυριό, οι Ηρακλειώτες είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα να τους χαλάσει τη σημερινή διάθεση.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην εθνική οδό προς Ρέθυμνο αλλά και στο εθνικό δίκτυο προς Άγιο Νικόλαο. Περιοχές όπως Βιάννος, Αρκαλοχώρι και Μεσαρά έχουν πλημμυρίσει κι αυτές από επισκέπτες που θέλουν να κάνουν κούλουμα στην εξοχή, με τους δρόμους που οδηγούν σε αυτές να παρουσιάζουν μία ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση η οποία σε τίποτα δε θυμίζει τις προηγούμενες ημέρες.

ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική αλλά και ΕΛΑΣ είναι επί ποδός προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα με τους τελευταίους να έχουν πάρει τα μέτρα τους κάνοντας αλκοτέστ στους δρόμους ελέγχοντας έτσι την ομαλή εξέλιξη της ημέρας.

Τα μέτρα είναι ιδιαίτερα αυξημένα αυτές τις μέρες έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους οδηγούς να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ασφάλεια δηλώνει στο prismanews.gr υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής ΕΛΑΣ.