Στους δρόμους κρατούν τα τρακτέρ οι αγρότες και ενισχύουν τα μπλόκα μέχρι να ληφθούν οι τελικές κυβερνητικές αποφάσεις, που θα ικανοποιήσουν ή όχι τα αιτήματά τους. Εντός της ημέρας θα συνεδριάσει το πανελλαδικό συντονιστικό τους όργανο για να καθορίσουν οι αγρότες την περαιτέρω στάση τους.

Οι αγρότες της Μεσσηνίας, ύστερα από μακρά συζήτηση για την προοπτική του αγώνα τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα στις 11:00 το πρωί στο Σουληνάρι.

Ραντεβού με τα τρακτέρ τους στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, δίνουν σήμερα το πρωί αγρότες του νομού Σερρών, με εξαίρεση τους συναδέλφους τους που θα παραμείνουν με τα τρακτέρ τους, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού στα Ν. Κερδύλλια.

Την ενίσχυση του μπλόκου τους με τρακτέρ από τα μπλόκα στον Κοπανό Νάουσας και στην Κυψέλη Ημαθίας, αναμένουν οι αγρότες, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας, οι οποίοι έχουν παρατάξει τα μηχανήματά τους στις άκρες της Εγνατίας Οδού.

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο ύψος της διασταύρωσης Χαλκηδόνας, θα συγκεντρωθούν σήμερα στις 10 το πρωί αγρότες της Πέλλας και των Γιαννιτσών.

Αγρότες από την Καβάλα, τη Δράμα και την Ξάνθη παραμένουν με τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης, στην περιοχή του Νέστου και σε τρία σημεία στην εθνική οδό Δράμας- Καβάλας, χωρίς να κλείνουν τους δρόμους.

Στο μεταξύ, συμμετοχή στο συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων την Τρίτη, στις 11 το πρωί, έξω από την Εφορία Κατερίνης, αποφάσισαν αγρότες της Πιερίας, χωρίς να αποκλείουν ξεχωριστές κινητοποιήσεις και νωρίτερα.

Σε κινητοποιήσεις, επίσης, την Τρίτη, με κύρια σημεία την Ορεστιάδα και τις Φέρες, προσανατολίζονται και αγρότες του νομού Έβρου.