Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω έργων για το μετρό

Από μία λωρίδα η κίνηση των οχημάτων στη Βενιζέλου


ΕΛΛΑΔΑ
9:20
06/05/2019
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω έργων για το μετρό
1
loading

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από σήμερα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών στο σταθμό «Βενιζέλου» του μετρό.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του σταθμού, όπως τονίζει η Αττικό Μετρό, είναι αναγκαίος ο περιορισμός των λωρίδων κυκλοφορίας της ομώνυμης οδού.

Συγκεκριμένα, θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα περιοριστεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα, σε τμήμα της οδού Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου μέχρι την οδό Εγνατία (χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου στη συμβολή της με την οδό Εγνατία).
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Σολωμού, στο τμήμα της ανάμεσα στην οδό Βενιζέλου και του πρώτου δυτικού πεζοδρόμου αυτής. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ελεύθερο τμήμα της οδού Σολωμού θα διεξάγεται μέσω της οδού Ι.Δραγούμη και μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση αναμένεται να διαρκέσει χρονικό διάστημα τριών μηνών.

«Η Αττικό Μετρό ΑΕ ζητά την κατανόηση των πολιτών για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη και που σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Αττικό Μετρό.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Νικολάκης

    Ρε μπακακες, ήμαρτον, από το 98 έχει η ιστορία. Φοιτητής ήμουν! Στην ίδια φάση τώρα που ανέβηκα πριν ένα μήνα. Όπως ήταν τότε, έτσι και τώρα. Τραγικές καταστάσεις, κίνηση μέχρι θανάτου σε μια πόλη που ασφυκτιά. Ναι κλείστε τους δρόμους για να φτιάχνετε μέτρο για τα επόμενα 50 χρόνια. Έλεος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει