ΑΑΔΕ: Καταργείται η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού

Τι αλλάζει στο οργανόγραμμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων


ΕΛΛΑΔΑ
12:08
03/05/2019
ΑΑΔΕ: Καταργείται η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού
2
loading

Καταργείται με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 1460/2019), η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Στη θέση της δημιουργούνται δύο νέες Γενικές Διευθύνσεις:

  • Η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΓΔΗΛΕΔ), μέσω της οποίας η ψηφιοποίηση αναβαθμίζεται σε κεντρικό στόχο της ΑΑΔΕ, σε συμφωνία με το στρατηγικό σχέδιο πληροφορικής της.
  • Η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης (ΓΔΑΔΟ), μέσω της οποίας εδραιώνεται και ισχυροποιείται το νέο σύστημα διαχείρισης του πλέον πολύτιμου κεφαλαίου της Αρχής, του ανθρώπινου δυναμικού της, με την προσθήκη σε αυτή και της Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας.

Η ΑΑΔΕ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προχώρησε στην οργανωτική αλλαγή λαμβάνοντας υπόψη διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες και βέλτιστες πρακτικές, με διπλό στόχο:

  • Να ισχυροποιήσει τις μονάδες πληροφορικής της, ώστε να ανταποκριθούν στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της ψηφιοποίησης και να παρέχουν υπηρεσίες ακόμα υψηλότερου επιπέδου στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
  • Να εμπεδώσει μια νέα σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό της, βάζοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις ανάγκες των ανθρώπων της για συνεχή εκπαίδευση, δίκαιη αξιολόγηση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης για όλους

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Στέλιος22001818

    Ή νέες θέσεις για διορισμούς (εκλογές έχουμε), ή για να διώξουμε τον Διευθυντή που δεν είναι του κόμματος (για να απολύσεις δημόσιο υπάλληλο, πρέπει να καταργηθεί η υπηρεσία).

  2. avatar Μ.Λ.

    ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ Κ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ. ΑΣ ΨΑΞΕΙ Κ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει