Κατηγορηματικά αρνήθηκε τις κατηγορίες για εμπλοκή του στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, υποστηρίζοντας πως είναι «εντελώς στον αέρα».

Ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μετά από 55 χρόνια μαχομένης δικηγορίας αποφάσισα κάποια στιγμή να γίνω μέλος εγκληματικής οργάνωσης με Αλβανούς που δεν τους έχω δει ποτέ και δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί τους».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ξεκαθάρισε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε ο συγκατηγορούμενός του δικηγόρος έχει εμπλακεί σε οποιαδήποτε εκβίαση και δήλωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και «όλα θα αποδειχθούν πολύ σύντομα».

Ερωτηθείς σχετικά με τις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ με κακοποιούς να συζητούν με αναφορές στο όνομά του, ο ίδιος σχολίασε πως δεν τον αφορούν, επιμένοντας ότι δεν έχει συνομιλήσει ποτέ με αυτά τα άτομα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.