Σε τέσσερις νέες πόλεις επεκτείνονται οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος των My market.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από τον Οκτώβριο του 2018, τα My market εισήλθαν στην αγορά του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου και μέχρι σήμερα καταγράφουν συνεχώς νέες εγγραφές κάθε μήνα.

Η άρτια και πετυχημένη λειτουργία του eshop.mymarket.gr τους πρώτους μήνες του, επέτρεψε στην εταιρεία να υλοποιήσει με συνέπεια και το επόμενο βήμα που είχε προαναγγείλει, εντάσσοντας τέσσερις ακόμα ελληνικές πόλεις στο δίκτυο διανομής φρέσκων προϊόντων και προϊόντων κοπής.

Από τις 08/04, το eshop.mymarket.gr παραδίδει πλέον φρέσκα είδη εκτός από Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, και στα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξειδικευμένη υπηρεσία παράδοσης δίνει την ευκαιρία στους πελάτες αυτών των πόλεων να μπορούν να προμηθευτούν όλους τους κωδικούς των φρέσκων προϊόντων που προσφέρει η αλυσίδα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η υπηρεσία προσφέρεται από την ιστοσελίδα του eshop και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν με ευχάριστο και απλό τρόπο τις αγορές τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να περιηγηθούν ηλεκτρονικά στα προϊόντα ενός σούπερ μάρκετ.